iOS 5 Tech Talk World Tour

In aceasta dupa amiaza am primit o invitatie de la Apple. Compania din Cupertino isi trimite expertii sa discute cu developerii din toata lumea. Cele mai apropiate locatii de Romania sunt la Berlin, Londra si Roma, in primele 9 zile din luna Noiembrie.

Conferintele sunt Gratuite, dar numai developerii iOS inregistrati pot sa participe.

Programul “iOS 5 Tech Talk” dureaza o zi, incepe de la ora 9 dimineata si se inchide la 7 seara cu o petrecere. Developerii pot sa discute, ca si la WWDC, cu expertii Apple despre:

– iPhone si iPad Interface Design

– Cloud Storage,

– Modernizarea aplicatiilor cu UIKit

– Tehnici moderne de developement pentru aplicatii

– Cum sa faci aplicatii mai “fiabile”.

Agenda completa a conferintei este AICI. Pina acum stiu ca Marius s-a inscris pentru conferinta din Londra. Cine se mai duce la iOS 5 Tech Talk?

Atentie: nu orice developer este acceptat de catre Apple. Au prioritate cei care au aplicatii in AppStore si participarea este conditionata de confirmarea de la Apple.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*