Star Trek e cu un pas mai aproape

Nu avem inca Holodeck, dar avem Holodesk. Un video de la Microsoft Research ne arata progresele facute in directia manipularii obiectelor virtuale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Kinect de la Microsoft este unul dintre cele mai revolutionare produse din ultima vreme. Astept o versiune de Kinect care sa includa si un proiector 3D, poate chiar sa fie capabil de holograme. Atunci vom avea Star Trek pe bune!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*