Noul Gmail

update 1 noiembrie: Noul Gmail e de acum live.

Google a scapat pe YouTube un video mai repede decit trebuia. Clipul oficial a fost retras intre timp, dar nu inainte de a fi descarcat si re-uploadat de mai multi useri.

Gmail si-a schimbat fata de ceva timp, dar Google are planuri si mai mari. Iata ce aduce noul Gmail.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Arata foarte bine Gmail.. sigur are si ceva integrat cu Google+
    @Calininio – E mai greu sa faci Design pe un Windows (widnows-ul are multe culori gen albastru etc.) :D e mai bine sa faci pe un Mac… si eu sunt sigur ca toti folosesc Mac-uri

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*