iOS 4.3.1

A fost lansat astazi. iOS 4.3.1 fixeaza niste bug-uri si imbunatateste bateria. Poti sa-l descarci direct din iTunes sau de pe Get iOS. Daca nu ai probleme cu device-ul tau pe iOS 4.3, atunci nu ai de ce sa faci update.

Ca de obicei, daca depinzi de Unlock sau Jailbreak NU face update.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Se pare ca s-au rezolvat problemele pe care le-am spus intr-un comentariu mai vechi, comentariu pe care mi l-ai si criticat.

1 Trackback / Pingback

  1. 1 Aprilie si deblocarea de la DevTeam | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*