Comments trolls? Well, you don’t have an iPhone

Apple are o noua reclama din seria “If you don’t have an iPhone”. De data asta e prezentat Game Center.

Partea mai interesanta este ca angajatul Apple care a postat reclama pe contul oficial de pe Youtube a uitat sa inchida comentariile, asa cum face Apple de obicei. Si uite asa au inceput sa apara trollii (citeva sute de comentarii in mai putin de o ora)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. If you don’t have an iPhone you probably could use xbox. Inteleg faza cu iTunes si AppStore dar gamecenter si iBooks nau acoperire(pt gamecenter:sa ne aducem aminte câte jocuri te întreabă dacă vrei sa folosesti alt sistem si pentru ibooks amazon kindle?)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*