1 Aprilie si deblocarea de la DevTeam

M-am distrat putin cu farsa de 1 Aprilie legata de Deblocarea universala propusa de DevTeam.

Inainte de orice, cititorii fideli au stiut din prima ca este o pacaleala. Asta si pentru ca, pe boio.ro ai avut in fiecare an cite o astfel de farsa.

Ideea farsei a plecat de la un tweet oarecare al lui MuscleNerd si de la faptul ca sunt intrebat zilnic de cel putin 20 ori cind apare o solutie de deblocare pentru iPhone 4 si pentru 4.3. Cu toate ca am zis-o in nenumarate randuri: daca depinzi de unlock sau jailbreak NU face Update.

Asa ca am luat ultimul tweet al lui MuscleNerd, l-am prelucrat putin in Photoshop si l-am pus pe blog. Unii au observat imediat ca un text scris in Arial nu este cel de pe twitter.com.

Altii au inceput sa lase comentarii. Si au lasat la greu. Am sters Peste 100 comentarii care dadeau in vileag povestea. Ca sa-mi fie mai usor, am creat o “rubrica” speciala in sectiunea de moderare. Asa ca orice comentariu care continea anumite cuvinte era tinut ascuns pina il stergeam.

Cu ocazia asta am aflat si ca am cititori inteligenti, care se prind se poante imediat, dar ca printre ei sunt si multi a caror inteligenta lasa de dorit. Si unii au vrut cu tot dinadinsul sa-mi demonstreze asta. Catalin Tarnu a reusit :)

am ales un comentariu fara injuraturi :)

Ideea e simpla: nu mai luati viata atit de in serios. Dedicati macar o zi pe an unei glume. Aaa si pentru unii dintre voi: invatati sa dati dovada de inteligenta macar o zi pe an. Pe de alta parte, este important sa intelegi ca pe Internet sunt multe farse in fiecare zi. Multi incearca sa faca bani din asta. Nu trebuie sa asculti decit de cei care ai incredere si abia dupa ce vezi ca noile metode de jailbreak sau deblocare sunt verificate.

OK. Azi este 2 Aprilie. Back to work.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Doamne .. mare iti este gradina.ieri m-a sunat cineva ca a aparut la tine pe site ca se deblocheaza orice iphone4 si ca se duce sa isi cumpere un i4 la 12 mil nou de la unu blocat pe spania , si ca asteapta sa il deblocheze cand apare tutorial la tine pe site.eu i-am zis sa nu se grabeasca ca e 1 aprilie si sa nu fie o gluma , sa mai astepte o zi,dar el nimic si nimic.drept urmare si l-a cumparat .. si acum are si el un ipod (ca tel nu ii pot spune) de 300 de euro:))

1 Trackback / Pingback

  1. DevTeam deblocheaza orice iPhone cu iOS 4.3.1 | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*