iPhone 4 – deblocat

Planetbeing (unul dintre membrii DevTeam) a reusit sa deblocheze iPhone 4 pe cale software. Solutia nu a fost facuta inca public.

DevTeam are in momentul de fata trei solutii diferite pentru deblocarea iPhone 4. Cea de a treia este si prima care a dat un rezultat pozitiv. Ei testeaza acum metoda a doua si in functie de stabilitate si usurinta instalarii, ea va fi oferita tututor.

Este foarte posibil ca solutia de deblocare sa apara in Cydia tot sub numele de ultrasn0w.

Ma bucur pentru deblocarea iPhone 4, dar sunt convins ca e mai bine sa nu depinzi de o solutie de jailbreak sau unlock si sa te temi la fiecare update de firmware. Prefer sa am un telefon Factory Unlocked.

update: avem si dovada video

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

10 Comments

  1. foarte tare, sper sa deblocheze si 4.0.1, care mai mult decat sigur va aparea cel tarziu la inceputul lunii august…….datorita problemelor mentionate de utilizatori.

  2. Unde pot posta si eu o problema legata de wifi pe un 3g 3.1.3 jailbroken/unlocked ?

  3. Totusi exista sperante.
    Nu stiu cand vom ajunge in momentul cand nu va mai fi posibila deblocarea iphone-ului.
    Probabil se va ajunge la o solutie hardware in loc de softwware.

  4. Salut Adrian , nu stiu daca postez unde trebuie , dar ma roade o chestie si nu gasesc raspuns . Asadar , am o verisoara in LA ,am discutat cu ea la telefon pentru un 4g , sa ii trimit banii de aici , ea nu se pricepe , spune-mi te rog daca esti amabil , se vinde si neverlocked ?, sau doar locked pe AT&T , si care este pretul la ele , multumesc frumos !

1 Trackback / Pingback

  1. Tweets that mention iPhone 4 – deblocat | boio.ro -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*