I review iPhone Apps

De citeva luni adresa mea de email a ajuns pe o lista a developerilor de aplicatii pentru iPhone si iPad. Nu stiu unde se afla lista asta sau cine o tine, dar primesc din ce in ce mai multe cereri de review-uri pentru aplicatii.

Developerii refuza sa-mi spuna de unde au adresa dar stiu ca boio.ro le va asigura o prezentare corecta si ca cititorii mei au numai de castigat (atit informatie cit si premii in promo-codes). Si uite asa am ajuns sa primesc cel putin doua cereri pe zi. Nu ma deranjeaza. In felul asta testezi si eu mai multe aplicatii, iar cititorii boio.ro se bucura de ceva interesant.

In ultima vreme insa am inceput sa-i refuz. Politicos. Unele dintre aplicatii sunt atit de prost scrise si au atitea bug-uri incit ma mai si mir ca au fost acceptate in Apple Store. Altele nu sunt altceva decit “o lista cu produse” si citeva tab-uri cu informatii. Pe cit de slab concepute, pe atit de prost e design-ul (asta daca nu lipseste cu desavarsire). Nu mai vorbesc de amanunte precum greseli gramaticale grave.

Am senzatia ca daca public asemnea review-uri si ofer ca premiu astfel de aplicatii – imi bat joc de cititorii mei. Si voi nu meritati asta!

Acum inteleg ce simte Apple cind trebuie sa refuze anumiti developeri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*