I review iPhone Apps

De citeva luni adresa mea de email a ajuns pe o lista a developerilor de aplicatii pentru iPhone si iPad. Nu stiu unde se afla lista asta sau cine o tine, dar primesc din ce in ce mai multe cereri de review-uri pentru aplicatii.

Developerii refuza sa-mi spuna de unde au adresa dar stiu ca boio.ro le va asigura o prezentare corecta si ca cititorii mei au numai de castigat (atit informatie cit si premii in promo-codes). Si uite asa am ajuns sa primesc cel putin doua cereri pe zi. Nu ma deranjeaza. In felul asta testezi si eu mai multe aplicatii, iar cititorii boio.ro se bucura de ceva interesant.

In ultima vreme insa am inceput sa-i refuz. Politicos. Unele dintre aplicatii sunt atit de prost scrise si au atitea bug-uri incit ma mai si mir ca au fost acceptate in Apple Store. Altele nu sunt altceva decit “o lista cu produse” si citeva tab-uri cu informatii. Pe cit de slab concepute, pe atit de prost e design-ul (asta daca nu lipseste cu desavarsire). Nu mai vorbesc de amanunte precum greseli gramaticale grave.

Am senzatia ca daca public asemnea review-uri si ofer ca premiu astfel de aplicatii – imi bat joc de cititorii mei. Si voi nu meritati asta!

Acum inteleg ce simte Apple cind trebuie sa refuze anumiti developeri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*