Evita 4.0.1 pentru iPhone si 3.2.1 pentru iPad

Apple a scos astazi doua update-uri pentru device-urile mobile. Imbunatatirile sunt insa atit de mici incit nu merita sa-ti bati capul cu ele.

In plus, 3.2.1 pentru iPad strica solutia de jailbreak cu Spirit. Daca nu te intereseaza sa ai un iPad Jailbreakuit, 3.2.1 aduce rezolvarea problemelor cu WiFi-ul pe care le-au avut unele device-uri. In plus, avem:

   * Fixed an issue that could prevent copy and paste of single-page PDF attachments in Mail

   * Addressed an issue that could cause video playback to freeze

   * Improved reliability of video-out when using iPad Dock Connector to VGA Adapter

   * Added Bing as an option for Safari’s search field

Daca totusi faci update din greseala la 4.0.1, vechiul redsn0w iti jailbreakuieste telefonul daca o facea si pe 4.0, iar vechiul ultrasn0w il deblocheaza. Sunt insa niste probleme cu MobileSubstrate, asa ca e bine sa astepti pina se rezolva.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. 3G merge MULT mai usor cu noul update. Precizeaza ca nu recomanzi update pentru cei cu jailbreak, sa nu se inteleaga altceva.

  2. Si au schimbat si reprezentarea liniutelor de semnal tot odata cu 4.01, de cand am facut updatul adica de ieri(probabil prin lansarea de astazi te referi la o alta ora decat a romaniei), nu am mai atins 5 liniute indoor(acasa) fata de vechea reprezentare.

  3. confirm update la 4.0.1 .pt iphone 3g ,jailbreak cu redsnow pt vechiul firmware 4.0 ,si unlock cu ultrasnow ,merge totul perfect

  4. Mda. Am iPhone 3GS, nu-i jailbreakuit si am facut update la 4.0.1. si nu aveam nici o problema cu el pana acum. Dupa update, am cate 2, maxim 3 liniute de semnal. De sunat merge si nu se pierde apelu’, insa nu mai este full cum era inainte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*