iOS 4.0 download

La ora 20.00 a Romaniei iOS 4.0 a aparut in iTunes. Daca telefonul tau este activat si nu astepti o solutie de deblocare sau jailbreak, tot ce ai de facut este sa conectezi device-ul la iTunes si sa apesi butonul “Check for update”.

Pentru cei care vor sa downloadeze iOS separat sau sa il aiba si in calculator, independent de iTunes exista deja linkuri. Descarca iOS 4.0 pentru:

iPhone 3G

iPhone 3GS

iPod Touch 2G

iPod Touch 3G

iPhone 4

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

11 Comments

 1. Am facut restore cu un custom .ipsw facut cu sn0wbreeze 1.6.1 si tembelul de program mi-a upgradat pur si simplu iPhone-ul meu 3GS 32GB cu bootroom vechi si 3.1.2 05.11.07 la iOS 4.0 din iTunes, altfel nu imi explic imaginea cu cablul catre iTunes logo EMERGENCY CALL bs si in backround wallpaper-ul cu picaturile de apa pe el.
  Is there any hope?

 2. Nu m-am facut eu bine inteles: programul respectiv a creat un custom .ipsw cu care am dat restore si in loc sa faca upgrade-ul si sa lase FW la 05.11.07 cum pretindea tutorialul, mi-a caramidat telefonul.
  Vreo sugestie?
  Multumesc.

 3. buna …imi cer scuze daca scot ceva aberatii dar incerc de ceva zile sa fac downgrade de la 4.1 la 4.0 la un 3gs si de fiecare data apare aceeasi eroare restor cod 3002 ,gresesc cu ceva sau nu am facut bine ceva ? multumesc mult

 4. salutari !nu’stiu ce naiba am dezinstalat de nu-mi mai apare la operator numele retelei si nu mai am semnal(nu sa mai conecteaza la retea ) ce-i de facut in cazul asta>?se poate instala ceva din cydia? help me! multumesc pt intelegere..

 5. spune-mi te rog ,si mie care ar fi primii pasi pt restore sau indica-mi un tutorial s-au ceva indrumator… multumesc pt intelegere

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*