iOS 4.0 download

La ora 20.00 a Romaniei iOS 4.0 a aparut in iTunes. Daca telefonul tau este activat si nu astepti o solutie de deblocare sau jailbreak, tot ce ai de facut este sa conectezi device-ul la iTunes si sa apesi butonul “Check for update”.

Pentru cei care vor sa downloadeze iOS separat sau sa il aiba si in calculator, independent de iTunes exista deja linkuri. Descarca iOS 4.0 pentru:

iPhone 3G

iPhone 3GS

iPod Touch 2G

iPod Touch 3G

iPhone 4

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

20 Comments

 1. Am sa pun cateva intrebari tampite probabil asa ca nu radeti, tare…

  Deci am facut update la un momendat la softul iPhone fara sa imi dau seama ca se va bloca. Acum e blocat, nu pot face unlock, am incercat si cu versiunea sn0w care era acum 2-3 luni disponibila. Acum am inteles ca pot face unlock. eu am baseband 05.13.04 daca nu ma insel si instalat firmware la ver 3.1.3

  Ce tools trebuie sa iau sa ii fac update de soft si sa il deblochez? Am incercat cu Spirit, versiunea noua, cu itunes 9.1 si am primit urmatoarea eroare:

  INFO: Now listening for devices…

  INFO: read igor/map.plist

  INFO: Connected to the AppleMobileDevice.

  INFO: Version iPhone1,2_3.1.3

  INFO: Connecting to mobilebackup…

  INFO: Sending files via AFC.

  FATAL(__LINE__): Assertion failed (dl.c:198): 0 == (AMDeviceStartService(dev, service, &it, NULL)) (but it was -402653091)

  198

  Ce sa fac? Mai astept? este alta scula care il deblocheaza?

 2. @Vlad gidea: in primul rind iti trebuie iTunes 9.2. apoi trebuie sa mai astepti putin pina apare o solutie de jailbreak pentru 4.0 (poate sa dureze citeva minute sau citeva zile). De deblocat, il vei debloca cu noul Ultrasn0w.

 3. adrian decodarea merge si daca ii fac eu acum update la 4.0?, eu am 3g il folosesc pe 3.1.2 deblocat, tel find blocat intro retea de afara.Mss

 4. Aha. Noul ultrasn0w adic 0.93 vad pe twitter. Cand am incercat sa fac jb cu spirit imi spunea sa nu am 9.2 la itunes (eu am 9.1).

  Intrebarea este: a reusit de aici cineva sa faca unlock dintre cei care au avut baseband-ul blocat din cauza la 3.1.3?

 5. Salut! Am facut update la ios4 si sunt putin dezamagit. Folderele permit doar 12 aplicatii. Toate aplicatiile pe care le deschizi raman active in multitasking. In rest e ok. E misto chestia cu place din photos, iti arata pe gmaps locurile unde sunt facute pozele. Dupa upgrade ai pe tel toate informatiile si aplicatiile instalate in versiunea anterioara. Le pastreaza chiar si pe cele instalate prin Insallous numai ca acestea nu se deschid.

 6. Iti multumesc Adrian, … de fapt desi telefonul meu a intrat in restore, abia dupa instalare am inteles ca acest restore era parte din procedura de instalare (lucru nemaiintalnit la celelalte instalari) si ca in final desi procesul a durat foarte mult, aprox 2h (backup, instalare, restore), am ajuns la versiunea 4.0.

  Deci e in regula: o observatie la cald, noul iOS4 se misca mult mai repede. Despre celalalte schimbari astept sa le descopar.

 7. nu imi merge sa fac update la 4.0 prin restore.Am un 3g cu 3.1.2 pe el (de fapt aveam),i-am dat shift+restore cu softul luat de aici pt 3g si imi afiseaza eroarea cu nr 13 (un unknow error appear).Oare care e problema?

 8. Am facut update la IOS4 si imi scrie emergency call.ce e de facut???sunt disperat

 9. buna ,am facut update la 4.0 merge brici .am facut jailbreak cu redsnow 0.9.5 for windows ,am facut restore prin itunes si tot ce am avut le-am pus inpoi ,merge brici totul , ce bine e sa ai iphone de la orange,, poti face update cand vrei ,merci adrian numai bine tuturor

 10. confirm update la 4.0 cu redsnow si apoi unlock cu ultrasnow.Merge destul de bine,insa mai avem de asteptat putin pana la jailbreak.

 11. dupa ce m-am uitat asa mai mult prin el nu merg toate aplicatiile ,de exemplu nu imi merge camera in sensul sa pot filma ,am inteles de pe site de la apple ca pe 3 g nu vor merge toate aplicatiile de la ios 4.0 ,,as dori adrian daca ai timp sa-mi raspunzi si daca sti ceva de chestia asta sau daca ai auzit ca ar fi adevarat , merci mult si scuze deranjul

 12. Super … mie mi-a frecat Wi-Fi-ul … apare gri fara sa ii pot da ON/OFF si nu apare nici MAC-ul WiFi-ului in About (N/A) … plus ca bateria se consuma super rapid. Mentionez ca e fara JB ci updatat direct din iTunes si activat pe Orange. Apple cam faulteaza in ultima vreme …

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*