Apple in Romania – mereu cu un pas in urma

Uita-te la poza alaturata (click pe ea ca sa o vezi in toata splendoarea). Ce nu e in regula? Hai sa zicem ca Mac Mini nu avem inca pentru ca in Romania ajung dupa 3 luni si o dublare de pret. Chiar si asa, nu ii mai spune “noul” pentru ca Noul Mac MIni e altul.

Dar sa spui ca 10.6.3 Snow Leopard este ultima versiune e cam grav. Cit dura sa schimbi acel 3 intr-un 4?

pagina e aici

11 Comments

  1. daca apple ar avea si reprezentanta oficiala in ro ar fi altfel.e vorba de un retailler aici.normal ca cere pret mai mare.nu inteleg de ce tot compari apple ce ii aici in ro cu cel de acolo.de ce nu zici si despre mizeria practicata de apple.aici ma refer la echivalenta euro/dolar

  2. La Orange scria pe site ca ultima versiune de iPhone este 3.0 cand deja aparuse 3.2…. Deci nu prea se chinuie designerii de siteuri sa schimbe aceste "mici" detalii.

  3. M-am saturat are cineva idee cand vine naibii o data iPadul ala in romania?Aude cineva de la Apcom sau iStyle sau chiar Apple ca stam aici cu sperante atat de mari fara sa fim bagati in seama?

  4. Permite-mi s? te contrazic, apcom.ro au noul mac mini in oferta înc? din Ziua lans?rii pt suma de 3600 lei parc?

  5. Atâta timp cât site-ul citat nu este reseller-ul ofiial pe Romania, articolul nu are relevanta. Da este mult mai scump, da dac? ai intra pe apcom ai vedea ca este deja in Romania. Asa ca sincer asta nu este decât un articol de umplutura. De ce? E simplu, o fi ?la Apple.com/ro dar atâta timp cât resellerul oficial îl ofer? deja partea cu “3 luni mai târziu” nu î?i mai are relevanta.

  6. Habar nu au de Macuri astia ce masterizeaza paginile…parca sunt din alte timpuri nu acceseaza si ei pagina mama?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*