iOS 4.0 download

La ora 20.00 a Romaniei iOS 4.0 a aparut in iTunes. Daca telefonul tau este activat si nu astepti o solutie de deblocare sau jailbreak, tot ce ai de facut este sa conectezi device-ul la iTunes si sa apesi butonul “Check for update”.

Pentru cei care vor sa downloadeze iOS separat sau sa il aiba si in calculator, independent de iTunes exista deja linkuri. Descarca iOS 4.0 pentru:

iPhone 3G

iPhone 3GS

iPod Touch 2G

iPod Touch 3G

iPhone 4

20 Comments

 1. numar orele minutele secundele care tot trec si nu am inca o solutie de activare deblocare jailbreak ptr 3.1.3 ….da asta e asteptarea inca nu a luat sfarsit!:))

 2. Salut
  Este acelasi build dar totusi unul langa altul :
  GM build 396,162,364 bytes
  Official 396,281,280 bytes

  deci cativa K diferenta

 3. Cum si ce trebuie sa fac ca dupa update-ul la iOS 4 sa am toate aplicatiile care le aveam inainte de update ?

 4. Are vreun rost sa-l mai instalam daca deja avem instalat un custom gm? adica, e vreo diferenta sesizabila, ai idee? am vazut ca e acelasi build dar, am inteles ca e diferenta de dimensiune

 5. Eu spre exemplu mai astept o zi doua poate apare si unlock pentru 05.12.01 !Sau dc nu unlock pentru IOS 4.0!?Voi ce spuneti,sa fiu Optimist?

 6. Buna seara!Am o intrebare:de unde pot downloada versiunea originala de update pentru iPod 2nd generation(3.1.3) pentru ca vreau sa ii bag iOs4, iar dupa aceea as dori sa revin la 3.1.3.Stiu ca se poate face Restore la o versiune mai veche prin "Shift+ Restore".Va multumesc!

 7. salutare. Se poate debloca orice versiune de baseband. Exista unlock pt orice iphone. Succese.

 8. mie nu mi-a reusti update-ul. Am iPhone 3g de la Orange, si e prima data cand la un update de OS, telefonul imi da eroare "zice ca simul e blocat si nu l-a putut activa", dupa care automat a intrat in restore. Tare frustrant dupa 1 ora de asteptare sa-l instaleze si sa-si faca back-up. Oare ce nu a fost in regula?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*