iOS 4.0 download

La ora 20.00 a Romaniei iOS 4.0 a aparut in iTunes. Daca telefonul tau este activat si nu astepti o solutie de deblocare sau jailbreak, tot ce ai de facut este sa conectezi device-ul la iTunes si sa apesi butonul “Check for update”.

Pentru cei care vor sa downloadeze iOS separat sau sa il aiba si in calculator, independent de iTunes exista deja linkuri. Descarca iOS 4.0 pentru:

iPhone 3G

iPhone 3GS

iPod Touch 2G

iPod Touch 3G

iPhone 4

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

20 Comments

 1. numar orele minutele secundele care tot trec si nu am inca o solutie de activare deblocare jailbreak ptr 3.1.3 ….da asta e asteptarea inca nu a luat sfarsit!:))

 2. Salut
  Este acelasi build dar totusi unul langa altul :
  GM build 396,162,364 bytes
  Official 396,281,280 bytes

  deci cativa K diferenta

 3. Cum si ce trebuie sa fac ca dupa update-ul la iOS 4 sa am toate aplicatiile care le aveam inainte de update ?

 4. Hai si adevaratele vesti pe care le asteptam :). Dau refresh din 20 in 20 min pe LEI :)

 5. Are vreun rost sa-l mai instalam daca deja avem instalat un custom gm? adica, e vreo diferenta sesizabila, ai idee? am vazut ca e acelasi build dar, am inteles ca e diferenta de dimensiune

 6. Eu spre exemplu mai astept o zi doua poate apare si unlock pentru 05.12.01 !Sau dc nu unlock pentru IOS 4.0!?Voi ce spuneti,sa fiu Optimist?

 7. Buna seara!Am o intrebare:de unde pot downloada versiunea originala de update pentru iPod 2nd generation(3.1.3) pentru ca vreau sa ii bag iOs4, iar dupa aceea as dori sa revin la 3.1.3.Stiu ca se poate face Restore la o versiune mai veche prin "Shift+ Restore".Va multumesc!

 8. salutare. Se poate debloca orice versiune de baseband. Exista unlock pt orice iphone. Succese.

 9. mie nu mi-a reusti update-ul. Am iPhone 3g de la Orange, si e prima data cand la un update de OS, telefonul imi da eroare "zice ca simul e blocat si nu l-a putut activa", dupa care automat a intrat in restore. Tare frustrant dupa 1 ora de asteptare sa-l instaleze si sa-si faca back-up. Oare ce nu a fost in regula?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*