20 Comments

 1. k adrian,acum am terminat de vizionat filmuletul,pacat ,deoarece aseara nu l-am vazut,live ma refer.felicitari,pt pasiunea de care dai dovada,si interesul fata de cei ce comenteaza pe blog.acum…asteptam partea cu deblocatu.

 2. am vazut filmuletul..am citit pe mai multe pagini inclusiv pe orange unde ne aduc la cunostinta updateurile pe care OS 3.0 le aduce si nu scrie nimic despre voice control pe iphone 3g

 3. Daca imi iau un iPhone 3G de la orange la prelungire de abonament, in cei doi ani in care sunt obligat sa il tin, II POT ADUCE SCHIMBARI ABONAMENTULUI (IN SENSUL DACA VREAU SA MAI ADAUG OPTIUNI ).

 4. Am primit mesaj de la orange sa fac upgrade la 3.0 pentru mms si modem. Optiunea Modem pe Iphone se plateste la orange cu 4 euro/luna. Sa le fie rusine.

 5. Salutare Adrian ! Faci o treaba grozava aici…Din pacate nu te-am putut urmari Live dar nu am ratat inregistrarea. Multumim pentru tot .

 6. Salut. Am si eu o intrebare scurta … am un iphone 3g cu x-sim (nu stiu exact modelul), pot trece la varianta 3.0?

 7. Care dintre voi aveti idee care este protocolul bluetooth la noul update 3.0 ,nu de alta dar sa fiu sigur ce cumpar sa nu ma trezesc ca nu este compatibil cu iphonul 3g.

 8. Salut Adrian, blogul este unic si interesant; nu am indraznit sa scriu, dar mi-am luat inima in dinti si am o intrebare, mi-am facut update la 3.0 os si as vrea sa stiu cum se poate copia adresa din telefon, in caz ca imi pierd telefonul sau se sterge ceva din el, sa o am salvata in calculator.

  PS: as dori sa pot realiza acest lucru fara sa deblochez telefonul (jailbreak/jailbird/etc)

  Mersi, Alex

 9. @marius323:

  Merge, eu am trimit poze cu succes de pe iphone pe iphone (orange), dar de pe orange pe vodafone nu merge, probabil era poza de vina, nu stiu sigur.

 10. Heh, am reusit in cele din urma sa activez tetheringul pe iphone 3g de la orange fara sa platesc cei 4 euro/luna in plus. Se misca destul de bine dar se cam incalzeste telefonul…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*