Intrebari si Raspunsuri despre 3.0

Sesiunea Q&A despre iPhone 3.0 a fost un succes. Poti sa urmaresti mai jos inregistrarea video care a tinut aproape 100 oameni pe Chat la miezul noptii.

Ai intrebari suplimentare despre 3.0? Adreseaza-le la Pagina de Suport Tehnic pentru iPhone .

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

20 Comments

 1. De ce nu ma lasa sa instalez 3.0 ? imi zice could not connect to activation server…O fi oare pt ca sunt pe Win 7?

 2. In legatura cu chat`ul de pe ustream.tv, primesc un mesaj de genul : There was an error connecting to the chat server, please try again later ;) .. fara nici un mesaj de login ! In fine .. trecand peste as avea si eu o intrebare. Cam in cat timp se preconizeaza aparitia unui JailBreak pt. Firmware 3.0 ? De ordinul zilei sau de ordinul orelor ? Multumesc anticipat

  Cu stima, Vlad Ispas

 3. Super, mersi de update-urile despre 3.0 și restul informațiilor :)

  PS: și tutorial video și tutorial scris, în limita timpului tău normal :)

 4. Nu știu dacă ai vorbit până acum despre funcția de TVOUT pentru noul 3.0, ai ceva info despre TVOUT ? Au făcut ceva nou ?

 5. Nu reusesc si gata! Dupa 4 ore de incercari nu am reusit sa activez OS 3.0. Invariabil: “The Iphone “xxx” cannot be updated at this time because the Iphone activation server is temporarly unavailable – please try again later” E vorba de serverul Apple? Sa mai incerc sau…

 6. Da, Boio, a luat-oooo … dupa 50 de incercari s-a activat! Am stat la “coada” 4 ore si am “apucat”… sa dea domne cate unu’, sa ajunga la toata lumea… :)

 7. zice-ai ceva de link de unde putem downloada 3.. pentru iphone classic si 3g..te rog dak se poate..

 8. Foarte foarte tare initiativa! tu ai vazut ca iStyle cere 1RON pe minut pentru intrebari de genu asta? (de fapt mai smiple :) )

 9. ok, am inteles cu iphonu, dar cu iPod Touchurile cum facem? o merge la fel ca 2.0 ;-)

 10. A incercat cineva asta ? “If you click the Update button in iTunes to install the 3.0 firmware you will not loose your unlock. (2G iPhones ONLY)… You will loose your activation if you used QuickPwn to jailbreak your iPhone. If you used PwnageTool you will not.” Eu nu mai stiu cu ce i-am facut jailbreak ultima data si mi-e lene sa-i fac iar acum pe 2.1 :-D

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*