Jailbreak pentru iPhone OS 3.0

Pentru cei care nu au inteles inca, NU exista deocamdata QuickPwn, Pwnage Tool sau WInPwn pentru firmware-ul 3.0. Asta inseamna ca dupa update, telefonul tau va ramane neactivat, chiar daca vezi in coltul stinga-sus numele de “Vodafone” sau “Cosmote”. Nu iti face griji, nu vei ramane cu iPhone blocat. In urmatoarele zile vor aparea mai multe astfel de aplicatii care te ajuta sa faci Jailbreak – bypass de activare in vederea instalarii de aplicatii 3rd party si acces la meniu.

Jailbird (mai jos, in video) e numai una dintre aplicatiile similare Pwnage Tool/Quickpwn si e aproape gata de lansare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

12 Comments

  1. parerea mea e ca jailbird va fi noua gaselnita a celor de la devteam pt ca a venit tocmai la 3.0

  2. Buna…daca mi-am jailbreak-uit iphonu 3G…cum as putea sa revin la normal..sa nu mai fie jailbreak-uit?…multumesc

  3. Salut Adrian ,

    Stiu ca pare stresant sa te stresez cu o intrebare care s-a repeta de n- ori insa din pacate nu am gasit-o pe site! Mi-am reinstalat windowsul, logic un alt Itunes…si as vrea sa fac cumva sa imi pastrez contactele din telefon insa daca vrea sa imi pun ceva nou pe el se vor sterge automat:( Exista posibilitatea ca sa imi transfer maca contactele direct pe SIM? sau nu stiu … pe ceva ca apoi sa le pot recupera? Scuze de deranj.Nu am instalat nici Instaler nici nu stiu unde sa il caut…Sorry

    Multumesc.Bogdan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*