Instapaper 4.0 e gata de lansare

Marco Arment promite de ceva timp versiunea 4.0 pentru aplicatia mea preferata de iPad. Tot ce stim, deocamdata, este ca aplicatia va fi rescrisa de la zero (cel putin in privinta interfetei) si ca va iesi odata cu iOS 5.

Pina una-alta, astazi am dat si de o prima imagine cu ceea ce pare a fi noua icoana a aplicatiei.

Ca si in versiunea anterioara a icoanei, textul este inspirat de un text al lui Merlin Mann.

Design-ul aplicatiei este foarte important, dar Instapaper a excelat intotdeauna prin simplitate si prin faptul ca te lasa sa citesti fara sa fii deranjat de butoane fancy. Sper ca 4.0 sa fie si mai buna.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Instapaper 4.0 | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*