Instagram – cumparat de Facebook

“Boo!”

Asta zic cele 30 milioane de useri care nu sunt de acord cu ideea ca pozele lor de pe Instagram merg pe serverele Facebook.

Pentru toti nemultumitii exista instaport.me.

Eu am descoperit Instagram, in octombrie 2010.

as vrea sa vad cum se va schimba Instagram dupa achizitie. Atit fondatorii serviciului, cit si reprezentantii Facebook spun ca Instagram nu dispare. Asta e bine, dar dupa ce vinzi o jucarie cu 1 miliard dolari poate ca nu iti mai pasa ce se intimpla cu ea.

Mi se pare interesant ca Instagram a reusit sa se lase cumparata cu o asemenea suma. Da, 1 miliard de dolari! Si asta dupa citiva ani in care nu a fost decit o aplicatie pentru iOS.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*