Instagram are video

Update: acesta este primul meu video facut cu Instagram.

Am vazut Vine, l-am testat si l-am sters de pe iPhone. Nu ma atragea cu nimic.

De astazi Instagram are si video si multi vor zice ca incearca sa copieze Vine. Doar ca Instagram vine cu multe chestii in plus: 15 secunde, 30 filtre pentru video, poti sa selectezi un cover frame si apare pe profilul tau ca si fotografiile. Poti sa-l creezi cu Instagram pe iOS si Android si sa-l vezi in aplicatie sau pe web, pe pagina ta de profil.

Si sa nu uitam ca Instagram au fost cei care au lansat ideea cu pozele si Vine i-au copiat in prima faza.

Noua functie video de pe Instagram are si o functie care se numeste “Cinema” care stabilizeaza instantaneu clipul filmat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Instagram mi se pare ceva de genul: cum pot sa compensez calitatea proasta a camerei foto a telefonului meu sau faptul ca nu am fost atent cand am facut o poza si focusul nu e bun? Nu pot sa inteleg ce poate fi frumos in a distorsiona culorile pozelor. Poti face poze cu webcamul si sa pui n^2 filtre si efecte in Photoshop dar o poza facuta gresit asa va ramane pentru totdeauna.

  2. @ghiri cred ca scopul instagramului e mai mult a creea un twitter pt poze mai mult decat a filtra niste poze. Dar daca nu avea partea de filtre era prea simplu; cine intra intr-o aplicatie care doar posteaza o poza pe un social network nedezvoltat?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*