Instagram are video

Update: acesta este primul meu video facut cu Instagram.

Am vazut Vine, l-am testat si l-am sters de pe iPhone. Nu ma atragea cu nimic.

De astazi Instagram are si video si multi vor zice ca incearca sa copieze Vine. Doar ca Instagram vine cu multe chestii in plus: 15 secunde, 30 filtre pentru video, poti sa selectezi un cover frame si apare pe profilul tau ca si fotografiile. Poti sa-l creezi cu Instagram pe iOS si Android si sa-l vezi in aplicatie sau pe web, pe pagina ta de profil.

Si sa nu uitam ca Instagram au fost cei care au lansat ideea cu pozele si Vine i-au copiat in prima faza.

Noua functie video de pe Instagram are si o functie care se numeste “Cinema” care stabilizeaza instantaneu clipul filmat.

2 Comments

  1. Instagram mi se pare ceva de genul: cum pot sa compensez calitatea proasta a camerei foto a telefonului meu sau faptul ca nu am fost atent cand am facut o poza si focusul nu e bun? Nu pot sa inteleg ce poate fi frumos in a distorsiona culorile pozelor. Poti face poze cu webcamul si sa pui n^2 filtre si efecte in Photoshop dar o poza facuta gresit asa va ramane pentru totdeauna.

  2. @ghiri cred ca scopul instagramului e mai mult a creea un twitter pt poze mai mult decat a filtra niste poze. Dar daca nu avea partea de filtre era prea simplu; cine intra intr-o aplicatie care doar posteaza o poza pe un social network nedezvoltat?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*