iTunes 9 si iPhone deblocat/jailbreaked

la prima vedere iTunes 9 se comporta bine cu iPhone care e deja deblocat sau jailbreakuit. Ramane de vazut daca poti sa mai deblochezi un telefon nou cu el.

pe de alta parte, iTunes 9 impiedica un telefon care facea share la conexiunea 3G (tethering).

ai facut update la iTunes 9? Cum se comporta?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. deci sa o sa fiu foarte explicit am instalat itnes 9 si eu pe pc am 2 partiti si itunes tot ce pui in telefon (aplicatii poze muzica clipuri…)salveaza intró locatie defoult adica in ….my documents\itunes …. ceva de genu si eu ne avand spatiu suficient am schimbat sa imi salveze tot pe partitia D/itunes …. si spre surprinderea mea tot unde e defoult salveaza la asta mam referit

  2. @kyd: daca ai facut modificarea respectiva in preferences – advanced – itunes media folder location e OK. inseamna ca ai o problema cu acel computer. daca nu ai facut modificarea acolo atunci fa-o acum.

  3. adrian am facut aceea modificare …. probabil cum ai spus tu am o problema cu computerul … multumesc mult oricum

  4. Buna.am luat muzica din itunes dar nu gasesc melodiile.nu stiu unde le-a salvat.Ma poti ajuta cu un raspuns?Mersi mult!

  5. @Larisa: Sa inteleg ca ai cumparat sau descarcat Muzica din iTunes Music Store? Acum este in iTunes, pe computer (ai in stanga sus “Music”) sau in contul tau de iTunes. Daca vrei sa gasesti mp3-ul in cauza pe computer, locatia depinde in functie de Sistemul de operare folosit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*