iPhone Tuning – mai multe setari si optiuni

stiu ca ai simtit nevoia sa ai mai mult control asupra iPhone. si de fiecare data ceea ce iti oferea meniul de “settings” era prea putin.

exista mai multe aplicatii care fac asta, insa majoritatea se dau pe ….dolari. astazi am gasit una care te ajuta sa interactionezi mai bine cu iphone-ul tau: iFoneguide Ext Preffs. Psycho prefs. (si prima aplicatie face acelasi lucru, dar a doua e mai buna)

adauga la surse: http://ifoneguide.nl/exp si apoi descarca aplicatia. nu o vei vedea pe ecran, dar cind intri in settings ai citeva meniuri noi.

cele mai inteesante sunt cele legate de battery, wifi si network tweek. in bara de sus vei avea in loc de semnalul gsm un numar. el iti spune cit de puternic e semnalul in locul in care te afli. la fel si la baterie: apesi pe ea si simbolul se tranforma intr-un numar egal cu procentele din baterie ramase. (hmm, stiu exprimarea e ciudata…)

poti sa mai setezi un operator fals, un timp fals, sa modifici setarile de atingere si alte maruntisuri.

aaa si iti schimba icoanele meniurilor din settings

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

18 Comments

 1. E draguta aplicatia , dar pentru cei cu sim Dual number de la Vodafone are un mic inconvenient. Cind faci schimbarea intre numere iti sterge setarile pentru EDGE.

 2. sal …am o problema mi sa intepat iphonu si nu mai raspunde la nici o setare….nici la inchis la nimic ce ii fac?
  cum sa scot bateria din el?

 3. @bogdan: l-ai incarcat de la calculator? daca da, incarca-l de la priza.

  nu poti sa scoti bateria din el dar poti sa dai hard reset: apesi butonul de power si ala de home pt 5 sec

 4. Am si eu o maaaare problema..iphonu meu nu mai incarca nici la priza nici la calc… c ma fac
  nu e vina firului k am doua..am avut si ipod
  e de la el
  unde il duc i-am dat si reset
  plssss help. se poate rezolva pbma mea sau il arunc la gunoi??

 5. eu am resetat toate configurarile multi media ce mai pot sa fac acum esista un servis pentru iphone in ro 8gbsau imi iau ADIO DE LA EL

 6. Sal Adrian / Ca si Ioana nu mai pot Incarca telefonul nici prin portul usb nici la priza (am doua Incarcatoare apple de la un 3gs si un 4) / In timpul procesului de jailbreak cel de 3gs sa stins si mi-a aparut bateria pe ecran cu o liniuta rosie ca si cum bateria este goala
  Am tinut bateria In priza de la 22 la 6 dimineata si bateria e la fel-cert este ca dupa cateva minute cand Il pun la Incarcat Imi apare iconita si cablul iTunes / apas power ptr. al stinge si cand bag firul In tel bateria este goala

 7. Salut am si eu o intrebare :Cum pot sa setez toate optiunile pe iphone ptr a avea jocuri si toate chestiile care mai sunt?Trebuie sa ma duc la magazinul de unde lam cumparat si le seteaza de acolo?

 8. @Miruna: Iti recomand sa citesti manualul de iPhone. Il gasesti cu o simpla cautare pe boio.ro si exista si varianta in limba romana. Te va ajuta sa intelegi cum se foloseste iDevice-ul tau la capacitatea maxima.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*