VIDEO Noul telefon Palm cu Android vine cu “Life Mode”

Noul telefon Palm. FOTO theverge.com
Noul telefon Palm. FOTO theverge.com

Unii dintre noi ne mai aducem aminte de era de dinainte de iPhone (și imediat după) atunci când Palm Pilot sau Palm Pre era niște device-uri foarte atractive. La fel și ideea din spatele WebOS.

Palm renaște acum cu un device cu Android. Ce îl face special? Faptul că vine cu Android în niciun caz! Doar dimensiunile și modul în care developerii vor să te facă să nu mai stai atât de mult pe telefon. Ideea e bună și noul device e atractiv. În special pentru elevi sau pensionari.

Da, este genul de telefon pe care l-aș cumpăra pentru părinții mei. Când sau dacă apare și o versiune GSM.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*