inaintasii

au aparut deja primele bloguri romanesti care si-au umflat cifrele din feedreader artificial. cum ii dibuiesti?

pai daca au inceput sa scrie in urma cu 4 luni si au aproape o mie de cititori pe reader –  ceva e in neregula… nu dau nume. se stiu ei. sa le fie rusine! nu asa cresti in ochii altora.

mda, au avut de invatat. si mai-marii hoti ai blogosferei au crescut cu spam si alte mizerii…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Bravo boio, ar trebui date si nume. Nu ii duce capul la mai mult! Sunt multi care fura pe fata si au si pretentii de mari blogeri. Pana la urma ei pierd…se citesc singuri. Ah, si ii mai citesc aia 15 care intra urmand mesajele spam lasate pe unde apuca. Romani in Romania care oricum nu au vreoun viitor.

  2. Nu as putea sa ma inteleg singur. Un cititor se aboneaza daca ii place ceea ce scriu, degeaba vede el ca am 10000 de cititori in feed daca scriu numai prostii. Evident…cititorii pe cap pe care toti ii vrem fideli.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*