primii pasi spre google analytics

toti am fost dezamagiti de trafic.ro in anumite momente sau din diferite motive. eu am facut in sfarsit pasul spre google analytics. nu am renuntat la trafic deocamdata, dar e o perioada de test…

dupa 2 zile de probleme cu inserarea codului am primit in sfarsit confirmarea ca merge si mi-am vazut primele statistici. spectaculos de imbucuratoare.

il testez o saptaman-doua si dupa aceea dau un verdict. deocamdata ce pot sa spun este ca e bine sa ai informatii din mai multe surse…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Analytics furnizeaza mult mai multe informatii ca trafic.ro si mai intuitiv, cu functii in plus. Am observat in schimb ceva interesant: pentru acelasi site numarul vizitelor difera in trafic fata de analitycs. In timp ce scriam asta mi-am dat seama de ce: diferenta de fus orar. Cred. Oricum, eu intru prima data pe analytics si apoi (eventual) pe trafic.

  2. Mie nu-mi apare inca nici o statistica de la google analytics.
    Cat timp trebuie sa treaca pentru a-mi afisa informatii?
    24h sau mai mult poate?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*