in teste

am obiceiul sa citesc mult si cu cit citesc mai mult, cu atit vreau sa incerc mai multe jucarii. si ce poate sa fie mai interesant decit sa inveti Mac-ul trucuri noi.

Ultimele jucarii pe care le testez sunt in domeniul Twitter, FTP, Add-on-uri Firefox si widget-uri. Unele le-am cautat pentru ca imi sunt de folos, altele pentru ca am dat peste ele si mi s-au parut interesante.

La capitolul twitter desktop Apps, gama este atit de variata incit e greu sa gasesti ceva care sa nu-ti fie pe plac. Am ales sa nu folosesc programe bazate pe Adobe Air, pentru ca am observat ca se misca greu pe net. Nambu si Tweetie sunt insa noile mele preferate. Ambele sunt in beta (lansate de o saptamana-doua) si au o interfata atragatoare. Tweetie castiga la capitolul “aspect exterior” dar se imipiedica atunci cind e vorba de folosirea a mai multe conturi concomitent.

Un FTP Client este prietenul bloggerului curajos si de cind am trecut pe Mac am simtit nevoia sa am o astfel de aplicatie pe care te poti baza. Am pastrat Cyberduck si Transmit, iar recent am decoperit Filezilla pentru Mac. Interfata imi e atit de familiara, iar faptul ca merge mai bine decit celelalte 2 ma incurajeaza sa-l tin aproape.

Una dintre cele mai folositoare extensii (de cind folosesc varianta beta a Firefox 3.5) este Nightly Tester Tools. Am crash-uit Firefox de vo 2 ori, dar exista solutii pe net pentru orice.

Printre Widget-uri am dat de unul de la yahoo weather, un currency converter si inca o jucarie care imi zice pe unde sunt pachetele comandate pe net (delivery status).

Ai si alte recomandari? lasa-le in comentarii!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*