iLearnWords – browser de iPhone cu dictionar incorporat

Atunci cind credeam ca nu prea mai apar aplicatii Romanesti pentru iPhone si ca developerii romani au intrat in vacanta, am dat peste iLearnWords – o jucarie scrisa de Alex Tau.

Aplicatia este o combinatie intre un browser compact si o metoda simpla de a ainvata o limba straina. Tot ce ai de facut este sa navighezi catre site-ul preferat si sa citesti tot ce scrie acolo. Atunci cind nu intelegi un cuvint apesi pe el si ai o traducere instant.

iLearnWords face traducerea automata in limba care e setata default pe iPhone, dar ai posibilitatea oricind sa alegi una dintre cele 50 limbi disponibile. Nu trebuie sa-ti faci griji ca vei uita vre-unul dintre cuvintele nou invatate. iLearnWords memoreaza toate cuvintele traduse asa ca poti sa le revizuiesti oricind.

Si cum orice preview de aplicatie se lasa cu un concurs pe boio.ro, nici de data asta nu facem exceptie. Ai ocazia sa castigi un promo-cod pentru iLearnWords daca respecti simultan 3 pasi:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “Castiga iLearnWords pe boio.ro http://tinyurl.com/2ecnk9c @boioglu”.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de tweeter, ci catre tweet-ul respectiv).

Castigatorii vor fi anuntati pe 10 iulie.

update: traian_stc a castigat codul pentru iLearnWords.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. iLearnWords devine Phranslator | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*