iKonect – LinkedIn pe romaneste

am primit pe mail o invitatie cu cod secret. iKonect ma cheama sa fac business networking in Romania.

Reteaua e in “exclusive beta”. “Exclusive” pentru ca nu oricine are acces sa se joace pe acolo si “beta” pentru ca nu merg toate butoanele.

nu puteam sa rezist tentatiei de a incerca jucaria. Nu folosesc LinkedIn, asa ca o varianta romaneasca a produsului nu e tocmai ceva ce imi lipsea acum, dar mi s-a spus ca pot sa dau mai departe 10 invitatii, asa ca o punem iar de un concurs mic.

de data asta e mai simplu: primele 10 comentarii de la postul asta primesc cite o invitatie pentru Prima retea sociala de business din Romania. daca nu ai nevoie de invitatie, o poti da cuiva care chiar o foloseste.

si un mic sfat pentru Rockmedia (creatorul iKonect)- o aplicatie pentru iPhone/WinMo, care sa iti permita sa faci tot ceea ce ai face in browser, e cea mai buna metoda prin care puteti sa ajungeti in inima publicului.

nu e nevoie sa mai zic ca adresa de mail lasata in comentarii trebuie sa fie una reala, nu? doar asa vei primi invitatia.

update: 5 dintre invitatii au fost deja expediate. cind o primesti pe a ta, poti sa lasi feedback mai jos, in comentarii.

20 Comments

 1. Curiozitatea a ucis pisica.
  Iar prezumtia de circumspectie a vindecat si locul!

  Ramane doar cercetarea la fata locului.
  Adrian: In afara de stire ar fi buna si o scurta recenzie @ subj., nu crezi?

  Spor maxim.

 2. depinde de preferinte, dar sunt multi care chiar isi urmaresc atent contul de linkedin
  mie unu imi surade ideea unei aplicatii RO made :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*