2013: primele recorduri pentru Apple

Analistii au prezis ca Apple se duce in jos si ca iPhone nu se mai vinde. Si totusi, la prima anuntare de rezultate financiare rezultatele stau cam asa:

– Apple a avut un profit de 13 miliarde de dolari

– au vandut 47,8 milioane iPhone (fata de 37 milioane vandute in perioada similara a anului trecut)

– au vandut 22,9 milioane iPad (fata de 15,4 milioane in Q1 anul trecut).

Dap. Noi recorduri. Analistii si bloggerii care au prezis sfarsitul Apple sunt pe drumul cel bun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Alti analisti sustin ca de lungi de zile se tot loveste in Apple pentru a duce pretul actiunii cat mai jos. Inainte de earnings ajunsese la 500.

    Rezultatele sunt fantastice. Vor creste si in 2013 cu siguranta. Dar ca sa continue e nevoie de innovatie majora pe iOS.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*