computerul – regindit

stiu ca e doar un concept, dar arata asa de bine ca nu m-am putut abtine…

b-membrane are tastatura, unitate optica si … proiector incorporat. singura problema ar fi ca nu poti sa-l iei cu tine afara si in camera unde il folosesti tre sa fie intuneric…

de ce nu inventeazacineva un computer cu o unitate centrala si in loc de monitor o pereche de ochelari din aia in care te poti uita la filme. ala ar fi chiar portabil…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. “de ce nu inventeazacineva un computer cu o unitate centrala si in loc de monitor o pereche de ochelari din aia in care te poti uita la filme. ala ar fi chiar portabil…”

    Pentru ca n-ai mai vedea tastatura si/sau mouse-ul

  2. @adi: e simplu: la mouse ai nevoie doar sa vezi pointeru pe ecran si asta se poate iar la tastatura poti sa ai o tastatura virtuala sau ochelaii sa fie semi-transparenti in partea de jos in asa fel incit sa vezi tastatura…

  3. Frumos design, dar nu ma incanta ca si functionalitate.

    Eu astept cu nerabdare dezvoltarea tehnologiei interfetei neuronale (sau cum s-o fi numind), prin care doar ma gandesc sa misc cursorul si se misca. Am citit de curand ca fac progrese.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*