“Sună un suedez” – campanie inedită de turism

Se dă un număr de telefon +46 771 793 336. Suni la el și îți răspunde un suedez la întâmplare. Da, adică o persoană care locuiește în Suedia și cu care poți să vorbești despre absolut orice.

Ideea aparține Asociației de Promovare a Turismului din țara lor și deja succes. În primele două zile, au fost aproape 1400 de apeluri.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. mie mi-ar fi frica sa pun nr din romania…. ca trimit aia si intercontinentala apoi……

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*