SpaceX a aterizat o rachetă pe o barjă aflată în mijlocul oceanului

Imaginile spun totul și sunt în 4K așa că o spun și mai bine.

Daca nu știi ce e cu SpaceX și de ce e importantă aterizarea asta îți recomand și video urmator.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Eu nu cred ca aterizarea pe platforma marina nu este la fel cu aterizarea pe teren fix. E aceasi tehnlogie…. si suprafetele de apa sunt greu controlabile si se pot trimite sateliti … necomerciali …din apele internationale … unde nu se platesc taxe si nu sunt regulamente ca in apele teritoriale. plus ca oceanul este mai greu controlabil cu sateliti decat terenul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*