HP TouchPad gata de lansare

Am mai spus-o: echipa de la Palm (acum HP) a facut o treaba buna cu TouchPad. Acum stim ca jucaria vine pe 1 iulie si ca preturile sunt identice cu ale iPad.

Sistemul de operare este bine gandit, imi plac notificarile si felul in care arata tastatura. Dar…

Restul clipurilor sunt aici.

Pe de alta parte sunt curios cine va vrea sa faca pasul in eco-sistemul lor. Si asta pentru ca un TouchPad merge cel mai bine daca are un telefon Pre 3 sau un Veer linga el. Iar accesoriile nu sunt tocmai ieftine. Nu zic ca nu sunt de calitate sau ca accesoriile facute de Apple sunt mai ieftine, dar daca intri intr-un eco-sistem trebuie sa te asiguri ca ai tot ce iti trebuie.

Vor ajunge HP sa cerseasca aplicatii de la developeri care au scos deja pentru iOS, asa cum face Blackberry sau gasca de tablete cu Android?

Probabil ca daca nu exista iPad sau iPhone as fi cumparat un TouchPad. Dar probabil ca daca nu exista iPhone sau iPad Android nu era pe atitea telefoane si tablete astazi, iar jucarii gen TouchPad sau Playbook nu ar fi existat pentru ca Palm/HP sau Blackberry nu se simteau amenintati.

Sunt curios care vor fi vanzarile tuturor fabricantilor de tablete peste un an sau doi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Asta ii abitioneaza pe cei de la Apple sa face ceva nou cu care sa ne lase cu gura cascata…din nou :)))

1 Trackback / Pingback

  1. Comparatia din Kindle Fire si iPad mini | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*