Confirmat 100%

@chronicwire (un tip care pare sa fi participat la scena de jailbreak in urma cu ceva timp, daca chiar e el) posteaza un mesaj pe Twitter in urma cu doua zile:

Zeci/sute de bloguri din toata lumea (inclusiv clasicii bloggeri tehnici romani de calitate) au dat stirea ca fiind buna de crezut si au inceput sa speculeze. Aseara acelasi individ revine:

Daca asta inseamna surse confirmate 100%… Abia astept sa vad si update-urile care spun “Am fost prosti ca am crezut un tweet oarecare”. Sau daca dam stirile cu “?” in titlu se subintelege ca nu e adevarat…

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*