HP arunca Windows Vista la gunoi

stiu ei ce stiu…

HP vrea sa-si creeze propriul sistem de operare bazat pe Linux. motivul principal e generat de marile probleme pe care le au clientii firmei cu noile computere ce ruleaza Vista. (via)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Din moment ce HP(dupa achizitionare EDS) a devenit cel mai mare furnizor de servicii IT, mi-se pare normal sa vanda si asa ceva, oricum Software-ul mergea bine, de acum o sa mearga si mai bine :P

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*