netscape navigator a iest la pensie

imi aduc aminte ca l-am folosit odata din curiozitate. pe vremea aia aveam de ales intre el si un internet explorer 5 parca…

acum am ie7, firefox 3 beta si safari pt windows si le folosesc in paralel…

acum baietzii de la aol au anuntat ca nu se vor mai ocupa de netscape navigator. si daca nu ai suport si update-uri pt un software inseamna ca il omori.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Ohhooo ce veste minuntata!!! Am folosit si eu acest browser pe la liceu ca in lab. de informatica pe asta il aveau. Can vedeam N in fata ochii mei sclipeau ca stiam ca voi naviga pe web. In rest nu l-am folosit! R.I.P

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*