How to check if your future iPhone is a stolen one

I know this has been out for a while, but it’s good to have it here and I want to make sure everyone knows about it.

Apple has released a tool that helps you check right away if the (second hand) iPhone you are going to buy is a stolen or iCloud locked one.

They call it Activation Lock Check Tool. Or something like that… And all you have to do is enter the Serial Number or Device IMEI in a field and check it. You will get a result in just a second and make sure you will not buy a stolen iPhone.

Check it out here.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Cand vreau sa accesez linkul, imi spune ca browserul nu este suportat, desi folosesc un Ipad.

  2. O prostie!
    Safari de pe Iphone/Ipad cul IOS seria 8 nu e ultimul?
    Ha ha ha! A innebunit marul!

  3. Ati observat cum arata norul care apare daca intri de pe un browser nesuportat? E iconita veche a Finder. Apple ar fi trebuit sa lase Finder in yosemite asa cum era.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*