happy fish nu e pt noi

imi place cum arata happy fish. layout dragutz, idei bune, filmari k lumea si calitatea video destul de buna.

deocamdata nu se intra decit pe baza de invitatie. nu tre decit sa lasi mailu la ei si iti trimit ei parola.

nush ce au de gind baietzii in timp, dar cred ca ei nu au inteles un lucru: youtube a fost de la inceput fara parole si altele. ca sa ai vizite tre sa dai la popor video. sa-l faci embedable si eventual sa te bazezi pe user generated content.

stiu, nu e stilul lor. dar daca o tin asa sunt sotiti pierzaniei. oricit de bun ar fi continutul si oricit de artanu prezinta stirile.

eu de ex, m-as baga la niste filmuletze de review. am fatza si cunostintele. va intereseaza? :P

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Da, ne intereseaza.
    Accesul e limitat in principal din ratiuni de teste tehnice. Va fi liber.
    Scrie-mi pe mail ce vrei sa faci la reviews.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*