am iPhone

nu se vede pe fata mea cit de fericit sunt? lasa ca pun video in curind si tutoriale de deblocat :P

gata. asta e cadoul de craciun pe care il asteptam

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

10 Comments

 1. @andrei crivat: exista un tweek pt asta. tre sa instalezi un programel si recunoaste numerele.

  @razvan: nu il vand. sau nu deocamdata. am 2 cartele de tel. si citeodata nu am acoperire.

  @vad-voci: da. de pe apple.com. de la mama lui.

  erwin: un review? oricind. negociem :P

 2. De asta ți-am pus întrebarea, știind că apple nu expediază in România, m-am intrebat cum l-ai comandat.Fiind un blog în română, nu prea am avut cum să-mi dau seama că tu stai la Miami.

 3. @skreach Zicând că l-a cumpărat de pe apple.com, ajuns intr-un final spre mirarea mea, știam și eu că apple nu trimite in România.Tocmai de asta am pus întrebarea.
  “Cât a costat cu dus in România?”, intr-un final m-am mirat È™i eu…că a ajuns, dar mai tarziu mi-a spus că stă in Miami O_o .Fiind un blog in Română, erau sansele foarte mici să-mi dau seama având in vedere că sunt in vizitator venit de pe “google” .

1 Trackback / Pingback

 1. prima zi cu iPhone | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*