wordpress upgrade

nush de ce imi era teama sa fac upgrade la wordpress. am stat mai bine de juma de an cu 1.5 inainte sa trec la 2.1.

poate ca nu vroiam sa pierd totul…

azi am facut upgrade la 2.3.1 atit de usor si totul merge atit de bine…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Am folosit foarte mult timp versiunea 2.1 si ma tot stresa hostingul ca este un o versiune mai noua pentru wordpress, asa ca satul de spam mi-am upgradat wordpress-ul la versiunea 2.3.1 si merge foarte bine, ai si optiunea de tag-uri direct din wordpress fara a mai fii necesare pluginuri, trebuie doar sa ai un plugin de “tagcloud”

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*