Battlefield 4: Nu mai e un joc…

Nu sunt un gamer. Stii asta deja.

Dar ma impresioneaza felul in care tehnologia ne ajuta sa avem astfel de jocuri. Daca acum arata asa, cum vor arata peste 15 ani?

Imaginile sunt niste presupuse screenshot-uri din Battlefield 4. Chiar daca nu sunt reale, sunt uimitor de… realiste.

via

Update: avem si Gameplay trailerul. (Merci Andrei si Seb)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. @iulian la diablo 3 fata de 2 e o diferenta enorma. La CS:GO nu as zice pentru ca deja de mult timp aceeasi grafica exista pe Source deci nu e nici o noutate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*