Jocuri pentru Mac (cititorii au cuvantul)

Sunt intrebat deseori:

– unde gasesc jocuri pentru Mac OS X?

– ce jocuri interesante poti sa pui pe Mac OS X?

– cum poti sa instalezi jocuri de pe Windows pe Mac (variante similare sau alte optiuni in afara de BootCamp sau Windows virtualizat)?

Si cum nu sunt gamer, te intreb pe tine…

Ionut Oprea si Doru sunt castigatorii codurilor pt aplicatii iPhone/iPad.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

10 Comments

 1. Pe Mac OS X Snow am jucat lejer Buil A Lot 4 si NFS Most Wanted. Ca sursa cea mai complexa este Pirate Bay.

 2. http://store.steampowered.com/browse/mac e prima resursa pe care o recomand.

  Am mai cumparat jocuri la reducere pe care le jucasem pe PC si cu alte ocazii (MacHeist de ex) insa Steam ramane cea mai importanta resursa pentru jocuri pe Mac in acest moment, daca mai sunt si altele, astept alti comentatori sa ni le arate.

  De pe Steam mi-am cumparat Machinarium, de exemplu, un puzzle foarte antrenant, si inca vreo cateva pe care nu le tin minte dupa nume.

  A, si a doua resursa ca numar de jocuri cumparate de mine e magazinul online Blizzard, de unde pot descarca in orice moment pe orice mac Starcraft I si II:)

 3. Am incercat sa joc pe mac…dar nu prea mi-a iesit, joc Warcraft 3 online cu amicii…cu un soft de jucat online care merge doar pe pc…asa ca am bagat un Windows, e mai simplu asa, parerea mea :)

 4. Am jucat o perioada Age Of Empire,luate din Italia( ceva promo cu pret mai mic) toate variantele, imi tinea timpul ocupat, apoi am incercat ceva NFS si m-am plictisit.Nu sunt un gamer si cred ca pentru cei neimpatimiti de jocuri solutia este sa fie cumparate( nu sunt chiar o avere mai ales pt cei ce si-au permis in MAC).
  N-am incercat nici o varianta in Windows( Bootcamp sau Parallel Desktop)
  Pentru teste sau variante neortodoxe Demonoid e o ” sursa” multumitoare si unde sunt o gramada de jocuri de Windows portate si pentru MAC, piata fiind mai limitata pentru acest OS

 5. Su rsele cele mai bune sunt clar magazinele online ale producatorilor. Trebuie cumva rasplatiti si producatorii.

  Am jucat worcraft, starcraft, nfs, toatemerg bine. Pentru fifa rulez un windows prin bootcamp. Dar pentru alte jocuri, merge foarte bine crossover, care este un program care iti porteaza applicatiile de windows pentru mac. Unul fintre cle mai importante jocuri portate fiind counter strike.

 6. Jocuri de Mac se gasesc pe pirate bay la sectiunea lor. E bine daca cineva cauta jocuri, sa intre mai intai pe http://www.apple.com/games/ sa vada cam ce i-ar placea..

  Eu am jucat si mi-au placut Star Wars Knights of the Old Republic, The Force Unleashed (cere resurse puternic) si Call of Duty. Nu stiu cum sa pui jocuri pe Mac afara de virtualizare si bootcamp. Warcraft 3/DOta merg pe Mac nativ (multiplayer ori pe BattleNet ori pe http://www.dotapod.com care era beta acum cateva luni.

  Cam atat,

  Toate cele bune

 7. Ma ajuta si pe mine cineva sa instalez ”looney toones” pe mackook? l-am descarcat sub extensia .ipa , si nu stiu cum sa procedez mai departe. Va multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*