Greenpois0n (Jailbreak pentru 4.1) se lanseaza pe 10/10/10 la ora 10:10 GMT

Daca tii telefonul in sertar, degeaba, e timpul sa-l scoti, sa-l stergi de praf si sa te pregatesti de GreenPois0n. Solutia de Jailbreak pentru iPad, iPhone 4 sau iPod Touch 4G aflate la firmware-ul 4.1 e gata de lansare.

Chronic DevTeam a anuntat astazi ca ea va fi lansata duminica la prinz (ora Romaniei).

GreenPois0n se bazeaza pe Exploitul SHAtter care original cerea ca telefonul sa fie legat la un computer la fiecare restart (la fel ca si Blackra1n). Developerii care lucreaza la GreenPois0n au reusit sa gaseasca o metoda prin care el va fi folosit Untethered (nelegat la computer).

Trebuie sa stii ca Greenp0ison nu face altceva decit sa Jailbreakuiasca telefonul. Pentru Unlock trebuie sa folosesti Ultrasn0w (daca merge cu terminalul tau). Dar este si asta un pas.

Update: 12 oct. 2010: GreenPois0n a fost lansat astazi pentru Windows. Urmeaza si versiunea pentru Mac. Aplicatia foloseste acelasi exploit ca si LimeRa1n. Decizia a fost luata dupa ce geohot a taiat fata Chronic DevTeam cu aplicata lui care jailbreakuieste orice device aflat la 4.1.

Prima versiune de GreenPois0n poate fi downloadata de aici si suporta iPhone 3GS, 4, iPod Touch generatiile 3 si 4 si iPad.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

17 Comments

 1. Din pacate noua solutie de Jailbreak nu va fi disponibila decat pentru iPhone 4, iPad si iPod touch 4G, lucru confirmat deja de MuscleNerd. Deci…nu toata lumea se poate bucura.

 2. vedeti ca s-a lansat redsn0w (care face JB la 4.1) si pentru windows. careful though with the baseband update

 3. deci cei care il au de la orange pot sa profite de el :) marti imi ajunge telefonu de la oranje :) numai bine ii bag un jailbrake

 4. Vesti mai bune…s-a intors geohot cu limera1n care va face JB si pe 3gs noul bootrom ;)

 5. Se poate debloca un iPhone 4 codat in reteaua din Franta? as avea nevoie de un raspuns cat mai rapid doar maine mi-l poate aduce…va multumesc.

 6. Buna am si eu o intrebare, am un iphone 3G 32Gib, si are firmware 4.1. Am vreo sansa sa-l deblochez?

 7. Salut,

  Daca am reusit si am updatat la 4.1(oficial) si am facut jailbreak cu limera1n. Cum pot sa fac sa pun pe el Cydia altfel decat cu sn0wbreeze. De ce altfel pt ca daca fac ips cu sh0wbreeze nu trece de pasul preparing iphone for … cand dau restori si imi da eroare ceva 1600 (probabil ca nu am salvat SHSH files)
  mentionez am reusit sa il jailbreak-uiesc dar vreau sa pun cumva cydia acum sa pot sa salves si eu SHSH file-ul acela.

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. Limera1n – jailbreak pentru orice device cu iOS 4.1? | boio.ro
 2. Hackeri adevarati: despre Geohot si ceilalti | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*