iPhone Next G – Palma ta e un iPhone

Cel putin asa sustine un designer (Samuel Lee Kwon) care a imaginat o viitoare versiune a iDevice-ului.

Jucaria micuta se tine la mana si are un proiector lateral care iti ofera pe palma din dotare imaginea unui iPhone. Dock-ul cu cele 4 icoane ramane pe jucaria atasata la incheietura, iar icoanele de pe toate paginile sunt proiectate.

Conceptul este pe cit de interesant, pe atit de putin practic. Cum vei putea sa joci un joc, de exemplu?

Si puteau si ei sa foloseasca interfata iOS 4.0 FARA Installer :)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Din ceea ce fac zilnic, nu ma gandesc decat cam cum m-as descurca cand sunt in trafic conducand masina, intrand dintr-o convorbire in alta, si sa mai si trimiti ceva mail-uri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*