greenpeace – activismul atrage ura (autoritatilor)

pina in urma cu putin timp vedeam la tv filiale greenpeace de prin toata lumea care alergau pe oceane sa salveze…balenele sau sa critice cine stie ce mare poluare.

am observat ca mai nou, greenpeace romania este f activa.

si cum actiunile lor supara, au aparut deja primii papagali pe care ii ia gura pe dinainte.

ai auzit de alex radulescu presedintele… Ligii AsociaÅ£iilor Producătorilor Agricoli din România? nici eu! individu asta s-a gandit ca i-ar sta bine unui reprezentant greenpeace romania cu un glont in cap. aici si aici e inregistrarea video.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*