Gravatar in Mail

Ce bine ar fi daca am avea Gravatar built-in in Apple Mail sau iPhone. Stiu ca multi nu folosesc functia, dar asa am putea sa avem poze pentru contacte mult mai usor.

Aplicatiile gen ContactFlow ar fi, in felul asta ideale de folosit. Dar e bine sa stii cine iti scrie pe mail dintr-o privire.

Astazi am dat peste un Greasemonkey Script care adauga Gravatar in Gmail. ceea ce e un inceput foarte bun. Poate ca Gmail va include functia ca default si altii ii vor lua exemplul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*