twitter nu merge in Apple Store

se zvonea ca Apple va inchide accesul la Facebook in magazinele sale. Nu au facut-o pt ca pierdeau juma din tinerii care-i viziteaza. Azi am observat ca pe twitter nu mai poti sa mai intri.

daca vrei sa intri pe twitter.com esti redirectionat catre un search engine opendns. orice alt client twitter nu merge deloc.

najpa, apple!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*