Lansarea navetei Discovery in imagini

rar ti se da ocazia sa urmaresti Live un astfel de eveniment. Pentru mine e a 4-a oara cind vad cu ochii mei lansarea unei rachete de la Kennedy Space Center. De data asta am prins-o la apus, asa ca am apucat sa fac si niste poze. Eram la aproximativ 200 mile de locul unde a fost lansata racheta.

Naveta Discovery a plecat astazi din Cape Canaveral spre International Space Station cu misiunea de a livra niste panouri solare.

Cind vezi o asfel de lansare, nu poti sa nu te intrebi daca in viata noastra vom ajunge si noi sa calatorim in spatiu. SI daca Marte e prea departe, macar pe luna sau pe orbita pamintului…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. boio.ro la lansarea ultimei navete a misiunii Discovery | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*