englezii ne pling … caii

dupa ce uniunea europeana ne-a obligat sa adaptam legile dupa ea, englezii au acum alte subiecte pentru a se lega de viata noastra.

un articol din telegraph.co.uk aduce iar in prim plan tiganii si mizeria din romania. e filmat pe undeva prin galati si cred ca s-au chinuit sa gaseasca imaginile astea de mai jos si sa filmeze cele citeva minute…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*