Cheatsheet: Shortcut-uri pentru orice aplicatie OS X

Ce shortcut folosesi cel mai des?

⌘S, ⌘+Enter, ⌘C ?

Cite shortcut-uri stii de la aplicatiile tale cel mai des folosite? Sau cite folosesti in loc sa mergi prin meniuri?

CheatSheet este una dintre aplicatiile care te ajuta sa inveti tot ce trebuie sa stii ca sa devii mai productiv. Jucaria este gratis si nu face altceva decit sa ramana deschisa undeva in background si sa astepte o scurta comanda lunga.

Adica o apasare lunga a tastei “⌘”. In 3 secunde iti apare o fereastra care stie in ce aplicatie lucrezi (o alege pe cea “frontmost”) si care iti prezinta toate shortcut-urile disponibile.

OK, pe OS X este uneori mai usor sa Apesi butonul “Help” si sa gasim meniurile tastand, dar unii au nevoie de o reprezentare mai vizuala.

Apropo, am zis CheatSheet este gratis? Eu o folosesc de azi si chiar imi place.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*