google si campania electorala

americanii spun ca lupta electorala din 2008 pentru alegerea presedintelui se va da nu pe frontul ideilor sau actiunilor personale ci pe internet.

mai mult decit atit, google este cel care va “decide” cine va castiga alegerile. asta pt ca toata lumea cauta informatii pe internet si daca google prezinta nformatiile relevante pentru un candidat in defavoarea altuia, cel din urma pierde.

google nu face echipa cu nici unul dintre candidati dar webmasterii stiu sa construiasca site-uri google-friendly si sa lanseze atacuri online pt candidatul din tabara opusa.

la noi televiziunea si mai ales radio-ul sunt la putere. asta pt ca tinerii – care intra pe net – nu se prea duc la vot. iar batranii – care voteaza in general – nu stiu sa intre pe net…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Google va conduce Pământul, iar design-ul va salva lumea. Iei! Acum pe bune, mi se pare cea mai plauzibilă chestie spusă în legătură cu alegerile din America. Îmi place că o luptă între politicieni devine o luptă între webmasteri.

  2. Pe internet e mai uşor să fraudezi rezultatele, dar nu contează, real life sau google rezultatele tot o să fie fraudate.

1 Trackback / Pingback

  1. stirile saptamanii de la boio.ro | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*